Hva vil du formidle? 

Jeg løfter frem historiene du gjerne vil publisere. Jeg har jobbet som journalist hele mitt voksne liv, med eget frilansfirma siden 2011. Det har gitt meg et bredt kontaktnettverk, samt erfaring i å grave i arkiver etter de glemte sakene. Gjennom årene har jeg jobbet med nyhetsstoff, politikk og næringsliv. Nå prioriterer jeg særlig portrettintervjuer, featureartikler og kulturjournalistikk.

Jeg skriver for avis, ukepresse og fagpresse, og leverer gjerne ferdige artikler inkludert foto. Jeg er organisert i Norsk journalistlag, og medlem i Norsk faglitterær forfatterforening.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.  

 
 

Referanser:

 
Museumsnytt

Lill-Karin Elvestad har levert flere reportasjer og portretter for Museumsnytt siden 2013, og aldri skuffet. Hun setter seg godt inn i materialet, stiller de gode spørsmålene, går gjerne i dybden og holder frister. Lill-Karin skriver med kreativitet og innlevelse og leverer gryteklare tekster. Hun forholder seg også uten problemer til Museumsnytts smale fagområde, og jeg kan uten forbehold anbefale henne til både store og små oppdrag.

Signy Norendal, redaktør Museumsnytt. 

Bok og Bibliotek

Lill-Karin Elvestad har skrevet for Bok og Bibliotek i en årrekke. Hun leverer alltid poengterte og aktuelle saker, godt skrevet og med tilhørende gode bilder.

- Odd Letnes, redaktør i Bok og Bibliotek

Familien

Lill-Karin Elvestad har levert flere reportasjer og fiction til Familien siden 2012. I reportasjene, der Elvestad har intervjuet mennesker som har delt sine historier, har hun løst oppgavene på en god måte. Språket er lett og lesbart, og hun leverer bestillingen til riktig tidspunkt og i en stand som krever lite etterarbeid. Jeg gir henne mine beste anbefalinger.

- Ingvild Hagen, redaktør Familien

 

Jobber jeg har gjort: