Sitter du med livserfaring og minner du gjerne skulle fått skrevet ned? Eller ønsker du å komme mer i kontakt med ditt indre, finne tilbake til din historie og din livsvei? På mine kurs får du verdifulle verktøy for å komme i gang med skriving.

Jeg holder i hovedsak to typer kurs:

 
 

 
 

Skriv deg selv: 

 I en hverdag der vi oftest forholder oss til det som er utenfor oss, det ytre, er det sjelden vi får tid og rom til å lytte innover. Det er et paradoks. For når vi ikke lytter innover og blir kjent med våre behov og drømmer, våre verdier og vårt livssyn, hvordan kan vi da vite hvilke valg vi skal ta for å leve et godt liv? Hvordan kan vi vite hva vår egen historie er, om vi aldri tar oss tid til å finne den?

Skriving er et kraftfullt verktøy for å utforske vårt indre. Når vi tør åpne oss og skrive ned det som kommer av tanker og følelser, kommuniserer vi med oss selv på et dypt plan. Kurset Skriv deg selv passer for mindre grupper og holdes her på Elvestad. Kursdatoer for 2018 kommer.

 

Priser

Dagspriser (7,5t) 
Ukedag kr.5.000
Helg kr.8.000

Timepris
Ukedag kr.1.000
Helg kr.1.500

 

Sitater:

Det er en helt spesiell ro og stemning hos deg.
Plassen er unik.

Renate, deltaker Skriv deg selv. 

Sitter igjen med en følelse av takknemlighet, lettelse, glede og undring. Kjenner at dette var noe jeg virkelig trengte, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med.

May, deltager Skriv deg selv.

Jeg er heldig som har fått muligheten til å starte på denne reisen.

Tone, deltager Skriv deg selv.

 

 
 

Skrivekurs for eldre: 

Har du lenge tenkt på at du vil skrive ned minner og hendelser fra ditt liv, men vet ikke hvor du skal starte? Eller har du en forfatter i magen, men ikke hatt tid til å prioritere skrivinga før nå? 

Jeg har lang erfaring innen skrivekurs for eldre, blant annet gjennom Den Kulturelle Spaserstokken. På mine kurs får du verktøy og råd til å komme i gang. Du lærer å strukturere stoffet, og å gjøre teksten lettlest og forståelig. Kurset er lagt opp som et skriveverksted for grupper. Ta kontakt for mer informasjon.

 
 

 
 

Å lære mer om å skrive kunne være bra, tenkte jeg, og gikk på Skrivekurs for eldre. Kurset ble en uventet overraskelse. Min verden ble mer åpen og på mange måter rikere. Jeg har fått et verktøy til å bearbeide mine opplevelser. Kurset var en befriende opplevelse. Hjertelig takk.

— Gisbert, deltaker Skrivekurs for eldre.

Går du med en tanke eller en drøm om å skrive noe du vil gi til andre, så meld deg på Lill-Karin sitt skrivekurs. Jeg er glad for at jeg gjorde det, for det har gitt meg innsikt i skrivekunsten. Du blir rik av det, og du vil oppdage at det gir glede. Og du vil få det til om du jobber litt.

— Aud, deltaker Skrivekurs for eldre.