Jeg er først og fremst et skrivende menneske, med utdannelse innenfor journalistikk (Høgskulen i Volda) og historie (Universitetet i Tromsø). Jeg har jobbet som journalist hele mitt voksne liv, de siste syv årene gjennom min bedrift Ord i Landskap. I 2012 debuterte jeg som sakprosaforfatter med boka Malangseidet-ulykka, og har siden den gang gitt ut to bøker om kirkehistorien i Troms. I 2016 og 2017 fikk jeg skrivestipend fra Norsk faglitterær forfatterforening for å skrive en biografi, som jeg ferdigstiller våren 2018.

Jeg har en særlig interesse for historisk skriving, noe mine sakprosabøker vitner om. Men også gjennom noveller, serier og tekster brenner jeg for nordnorsk historie og kvinnehistorie.Jeg er medlem av Norsk faglitterær forfatterforening, Norsk forfattersentrum og Nordnorsk forfatterlag.

Skriving er min lidenskap, men også min hjertesak.

Siden jeg var lita jente, har jeg brukt skriving som verktøy for å sortere tanker, følelser og ideer. I starten tenkte jeg ikke så mye over verdien av dette, men som voksen med livserfaring på godt og vondt, ser jeg hvor forløsende en slik kommunikasjon kan være. Ved å starte en samtale med oss selv gjennom å skrive, kan vi få en totalt ny forståelse av hvorfor vi er den vi er.

Skrivinga kan gi nytt perspektiv på livet, og gi deg et verktøy for å holde kontakten med ditt indre. På den måten står du mer stødig i deg selv. Du blir kjent med dine innerste behov og ønsker, og blir bedre i stand til å ta gode livsvalg.

Skriving som selv-kommunikasjon er et verktøy som aldri forsvinner. Med dette som utgangspunkt, holder jeg skrivekurset Skriv deg selv her på Elvestad.