Skriv deg selv 2019

Oppdatert 1. august: Alle mine skrivekurs for høsten 2019 er nå fulle. Jeg vil tilby nye kurs våren 2020. Vil du være den første til å motta varsel om nye kurs? Da kan du melde deg på mitt inspirasjonsbrev her:

“Skriv deg selv” på Elvestad er på følgende datoer i 2019:

August: lørdag 24.-søndag 25.

September: lørdag 21.-søndag 22.

Oktober: lørdag 19.-søndag 20.

Kurset varer i cirka 10 timer totalt, og koster 1600,-. Det inkluderer tilsendt skrivetips og te/kaffe og frukt. Kursene er nå fulle, så det er ikke mulig å melde seg på. Men send meg gjerne en epost eller meld deg på mitt inspirasjonsbrev hvis du ønsker informasjon om neste kurs.

Ikke nøl med å kontakte meg hvis du har spørsmål eller innspill!

Ring på 91377490, ta kontakt via hjemmesiden eller send epost lill.elv@online.no.

Hjertelig velkommen!

Om kurset:

I en hverdag der vi oftest forholder oss til det som skjer på overflaten, er det sjelden vi gir oss selv tid og rom til å lytte innover. Det er et paradoks. For når vi ikke lytter innover og blir kjent med våre behov og drømmer, våre verdier og vårt livssyn, hvordan kan vi da vite hvilke valg vi skal ta for å leve et godt liv? Hvordan kan vi vite hva vår egen historie er, om vi aldri tar oss tid til å finne den?

Skriving er et kraftfullt verktøy for å utforske vårt indre og bli bedre kjent med oss selv. Når vi tør åpne opp og skrive ned det som kommer av tanker og følelser, historier og fortellinger, kommuniserer vi med oss selv på et dypere plan. På kurset "Skriv deg selv" vil jeg vise deg dette verktøyet, og gi deg øvelser som gjør at du kommer i gang med å bruke det.

Du trenger ingen forkunnskaper. Det eneste du trenger å stille med, er nysgjerrighet og åpenhet. 

Å være på kurs hos meg vil gi deg en positiv, kreativ og hjertevarm opplevelse.

Ingen blir tvunget til å dele det de skriver, men alle blir ønsket velkommen til å gjøre det.

Ingen blir tvunget til å vise sårbarhet og mot, men rundt bordet vil du møte kvinner som tør.

Sees vi?

 
 

Deltagere på Skriv deg selv har sagt dette:

Det er en helt spesiell ro og stemning hos deg.
Plassen er unik.

— Renate Andreassen

Sitter igjen med en følelse av takknemlighet, lettelse, glede og undring. Kjenner at dette var noe jeg virkelig trengte, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med.

— May Doris Håkonsen

Jeg er heldig som har fått muligheten til å starte på denne reisen.

— Tone Opgård

 

 

Skrivekurs for eldre: 

Har du lenge tenkt på at du vil skrive ned minner og hendelser fra ditt liv, men vet ikke hvor du skal starte? Eller har du en forfatter i magen, men aldri hatt tid til å prioritere skrivinga? 

Jeg har lang erfaring innen skrivekurs for eldre, blant annet gjennom Den Kulturelle Spaserstokken. På mine kurs får du verktøy og råd til å komme i gang. Du lærer å strukturere stoffet, og å gjøre teksten lettlest og forståelig. Kurset er lagt opp som et skriveverksted for grupper.  Jeg kommer derfor gjerne på besøk til din pensjonistforening, ditt bygdelag eller til ei avdeling på et eldrehjem.

Ta kontakt for mer informasjon.

 

Deltagere på Skrivekurs for eldre har sagt dette:

 

Å lære mer om å skrive kunne være bra, tenkte jeg, og gikk på Skrivekurs for eldre. Kurset ble en overraskelse. Min verden ble mer åpen og på mange måter rikere. Jeg har fått et verktøy til å bearbeide mine opplevelser. Kurset var en befriende opplevelse. Hjertelig takk.

— Gisbert Dunker.

Går du med en tanke eller en drøm om å skrive noe du vil gi til andre, så meld deg på Lill-Karin sitt skrivekurs. Jeg er glad for at jeg gjorde det, for det har gitt meg innsikt i skrivekunsten. Du blir rik av det, og du vil oppdage at det gir glede. Og du vil få det til om du jobber litt.

— Aud Mathisen.