Malangseidet-ulykka:

Da det grydde av dag 5. oktober 1938, var et bygdesamfunn i Troms blitt 12 menneskeliv fattigere. Hendelsen sendte sjokkbølger utover landet. De skulle jo bare ro ut til melkebåten. De skulle jo bare gjøre de samme, dagligdagse ærendene som de alltid hadde gjort. Men denne morgenen gikk noe fryktelig galt. 

Hvordan kunne det skje? Hadde noen skyld? Hvordan fulgte storsamfunnet opp? Hvordan ble de etterlatte tatt hånd om? I denne boka får du vite alt som skjedde før, under og etter den dramatiske Malangseidet-ulykka. Du får lese intervjuer med de få gjenlevende tidsvitnene, og du får innblikk i datidas etterforskning, livsvilkår og tenkemåte.

Midt-Troms museum forlag, 2012. Bestill her: mtmu.no

 

 
Elvestad.jpg

Kirkene i Troms bind II: 

For første gang blir kirkene i Troms omtalt i et samlet bokverk. Forfatterne har reist rundt i hele fylket og hentet informasjon og bilder fra store og små kirkebygg. 

Dette er andre bind av i alt tre om kirkene i Troms. Hvorfor ble kirkebyggene plassert der de står i dag? Hvem jobbet for deres tilblivelse, og hvordan fikk de dette til? Hvordan er kirkene utsmykket, og hvordan har de forandret seg gjennom årene? Gjennom tekst og bilder blir hvert kirkebygg grundig og respektfullt presentert. Her får du vite historien bak tilblivelsen av kirkene, du får innblikk i store og små hendelser, og detaljer omkring bygging og interiør. 

Bok i nord forlag, 2016. Bestill portofritt her: bokinord.no

 

 

 
Elvestad.jpg

Kirkene i Troms bind I: 

For første gang blir kirkene i Troms omtalt i et samlet bokverk. I dette første bindet finner du 32 av kirkene, fra Kvænangen og Skjervøy i nord til Harstad og Kvæfjord i sør.

 

Gjennom tekst og bilder blir hvert kirkebygg grundig og respektfullt presentert. Her får du vite historien bak tilblivelsen av kirkene, du får innblikk i store og små hendelser, og detaljer omkring bygging og interiør. Forfatterne har tatt i bruk både skriftlige og muntlige kilder. 

 

Bok i nord forlag, 2015. Bestill portofritt her: bokinord.no

 

 

Magiske gatelys – en juleantologi.

Over 50 kjente og ukjente norske forfattere har valgt å gå sammen og gi en håndsrekning til Erlend Johannesen og hans medarbeidere ved barnehjemmet Streetlight i Tacloban på Filippinene.

Gjennom forlagets salg av Juleantologien Magiske Gatelys går overskuddet uavkortet til barnehjemmet Streetlight.

 

Prego Mobile forlag, 2015. Bestill boka her: pregomobile.no

 

 
Elvestad.jpg

Alt er mulig – en motivasjonsbok for grå dager.

Alle mennesker opplever perioder i livet hvor alt kjennes tungt. Gråsvarte dager der ingenting frister, og motivasjonen til å gjøre noe er borte.

I denne boka er det samlet tekster som motiverer og oppmuntrer, tekster som gir refleksjon og ettertanke. Ei bok til glede, nytte og oppmuntring. 

 

Antologi, Mamru media forlag, 2013. Bestilles her: nb-no.facebook.com